Vidensbase Opkaldssystemer Indstillinger for brug af BHV-bipper og Xsend-applikation

Indstillinger for brug af BHV-bipper og Xsend-applikation

950
Salg

del

Brugen af ​​en applikation til nødberedskabsfunktioner og alarmer har mange fordele. For eksempel er det muligt at kontrollere tilstedeværelsen af ​​brugere og modtage øjeblikkelig besked efter afsendelse af en alarmbesked. Gennem applikationen er det muligt at se dine kollegaers fremmøde.

Brug af en applikation har også ulemper. Disse har normalt at gøre med, at meddelelser ikke vises korrekt. Vi er derfor åbne og transparente omkring, at cirka 85 % af indberetningerne kommer godt frem, og at der i de øvrige sager er en vis usikkerhed omkring modtagelsen. I omkring 50 % af tilfældene har dette at gøre med telefonens indstillinger og rettigheder. For at få applikationen til at fungere så godt som muligt, har vi vedhæftet en liste over konfigurationer for at få applikationen til at fungere så godt som muligt.

Indstillinger for Android-enheder

Hvad skal jeg gøre for at få BHV-appen til at fungere optimalt på en Android-enhed?

1. Meddelelser om og på høj vigtighed.
  2. Placeringsbestemmelse på og med høj præcision.
  3. Ved forbedring af præcisionen skal både scanning via WiFi og Bluetooth være slået til.
  4. Wifi og mobildata tændt.
  5. Flytilstand deaktiveret.
  6. Giv appen fulde tilladelser
  7. Batterisparer slukket.
  8. Installer dræb ikke min app fra https://dontkillmyapp.com/
  9. VPN slået fra (når det begrænser internethastigheden).
  10. Task killers ud.
  11. Sørg for, at din telefon, app og Google Play-tjenester er opdateret.

Indstillinger for Apple-enheder

Hvad skal jeg gøre for at få BHV-appen til at fungere optimalt på en iPhone?

1. Meddelelse skal indstilles til 'Altid'.
  2. Placeringsbestemmelse på (iOS 13: Placeringsbestemmelse på altid) og på nøjagtig.
  3. Motion og fitness.
  4. Opdater i baggrunden.
  5. Wifi og mobildata tændt.
  6. Batterisparer slukket.
  7. Flytilstand deaktiveret.
  8. VPN slået fra (når det begrænser internethastigheden).
  9. Sørg for, at både telefonen og appen er opdateret.

Alternativer, hvis appen ikke fungerer korrekt

Hvis appen ikke virker ordentligt på trods af disse indstillinger, er det muligt at aktivere SMS-beskeder og telefon på din konto. Du vil ikke kun modtage en push notifikation i appen, men du bliver også ringet op og modtaget en SMS. Du kan derefter tilføje telefonnummer og afsender af SMS til dine kontakter og derefter indstillinger som nødkontakt. På denne måde kan du øge pålideligheden yderligere.

Link til 4G personsøgere

Vores alarmapp giver support til 4G personsøgere, der bliver alarmeret via en datakanal. Med denne alarmmodtager eller personsøger vil du ikke lide af rettighedsproblemer, hvilket vil øge pålideligheden yderligere. Kontakt os venligst for denne forlængelse.