Vidensbase Opkaldssystemer Tryk på knappen i butikken for medarbejderen

Tryk på knappen i butikken for medarbejderen

2K
Salg

del

Leder du efter en trykknap i butikken, så en medarbejder hurtigt kan få besked? Firecom er nr. 1 i trådløse trykknapper og har altid en valgfri knap inden for området. Med de trådløse trykknapper fra Firecom har du straks en medarbejder ved hånden, og en kunde behøver aldrig vente længe.

Trådløst signal

Vores system bruger et trådløst signal til hurtig overførsel af meddelelser. Trykknappen og alarmmodtageren sikrer, at din medarbejder straks ved, om nogen er i receptionen eller tælleren.

Flere knapper

Det er muligt at linke flere knapper til en alarmmodtager eller flere alarmmodtagere til en knap. Med denne teknik er det muligt at få flere medarbejdere til at svare på et opkald.

Winkel

Har du et beskyttet område i butikken, hvor nogen kun kan købe under opsyn? Hæng på trykknappen ved indgangen til butikken, og du får besked, når nogen kommer ind i butikken. Det er også muligt at installere en bevægelsessensor eller dørkontakt.