Vidensbase Den nye Hytera PD985

Den nye Hytera PD985

2K

del

En af de unikke funktioner er tilstanden Single Frequency Repeater. Med denne funktion er det muligt at sætte din walkie-talkie i en repeatertilstand. Så du kan øge dit rækkevidde med denne funktion uden at bruge en basestation eller en repeater.

For eksempel:
En medarbejder bruger en walkie-talkie “MS1” i en tunnel og vil gerne kommunikere med MS3 i lejren. Imidlertid er rækkevidden mellem lejren og tunnelen ikke tilstrækkelig. Hvis der er et område inden for området MS1 og MS3, kan du placere en PD985 med en SFR-funktion her for at aktivere eller stabilisere kommunikationen mellem MS1 og MS3.

Ønsker du endnu mere information, eller vil du vide, i hvilke situationer denne funktion er perfekt? Læs derefter SFR-dokumentet nu.

Yderligere højdepunkter på denne enhed:
- MicroSD-kortspor
- Bluetooth 4.0 (data og lyd)
- Full-dupleksopkald til andre PD985 eller fasttelefoner / mobiltelefoner.
- Realtidsur
- Smart batteri

Og meget mere! Se brochuren for alle funktioner. Ønsker du et demosæt af PD985 selv, eller vil du teste enheden? Kontakt derefter Firecom nu!