Vidensbase Opkaldssystemer Alarmansøgning til sammenbrudstjeneste

Alarmansøgning til sammenbrudstjeneste

1K
Salg

del

Har du en sammenbrudstjeneste, og vil du hurtigt advare folk? Vores alarmplatform gør det muligt at advare og ringe til mennesker 24/7. Via vores serverapplikation er det muligt at advare store grupper af mennesker. Vores 24/7 overvågede platform gør det muligt at generere underretninger baseret på en e-mail-input. Efter at have sendt en alarm, sender vores platform en besked til alle aktive brugere. Vi kan også vælge personer, der er 'registreret' for alarmer. Derudover er det muligt at opdele mennesker i forskellige grupper.

Apps

Brugerne af vores applikation advares via en Push-underretning på Android- eller iOS-telefon. Derudover er det muligt at aktivere et telefonopkald. Afsendelse af SMS-beskeder og e-mail er en ekstra funktionalitet. For at øge pålideligheden sikrer vi, at vi bryder gennem telefonens lydløse lås.

personsøgere

For brugere, der ikke vågner ordentligt fra en telefon, eller som ikke bærer rundt hele dagen, understøtter vi linket til 4G personsøgere. Disse bipper og vibrerer højt i tilfælde af en alarm.

Vores sammenbrudstjeneste skal være tilgængelig 24/7.

Toepassingen

• CV-installatører
  • Spredende plove
  • Sikkerhedstjenester
  • Fejlmekanik
  • Elvirksomheder

funktioner

• Alarm via app
  • E-mail-input til start af en alarm
  • Forbindelse med eksterne systemer
  • Deltagelsesregistrering

Den bedste app for nedbrydningstjeneste

om os

Firecom BV er specialiseret i salg og vedligeholdelse af hurtige og pålidelige alarmer og kommunikation. Du kan tænke på (4G) walkie-talkies, ATEX walkie-talkies, walkie-talkie-netværk, personsøgere (personsøgere), apps og opkaldssystemer til beredskab, industri, sikkerhed, sundhedspleje og uddannelse. Vi foretrækker at arbejde med kendte mærker som Motorola og Kenwood. Vores arbejdsområde er Holland og Belgien, og vores team består af 15 personer. For hurtig opfølgning har Firecom BV en 24/7 nedbrydningstjeneste for registrerede kunder.

besøgende adresse
10 ringvej,
2941CG dejlig kirke

info@firecom.nl

Moms: NL859285224B01
Handelskammer: 72915846
Bankkonto: NL46 RABO 0117 8619 87