Vidensbase 4 fordele ved en mobil nødknap

4 fordele ved en mobil nødknap

1K
Menno Noordergraaf

del

Den trådløse mobile nødknap til beredskabsteamet sender beskeder til næsten enhver personsøger i vores sortiment. Dette gør det mobile nødhoved til en god løsning for for eksempel personale eller besøgende i en restaurant, café, hotel eller supermarked, der har brug for hjælp eller sikkerhed. Den mobile nødknap er stænksikker og beskytter mod utilsigtet tryk på knappen. Dette forhindrer en uønsket meddelelse! Derudover har mobilknappen en rækkevidde på ca. 750 meter inden for bygninger. Dette kan naturligvis variere afhængigt af miljøet med modstand. Alt i alt har Firecoms mobile nødhoved en række fordele:

Programmering af tekst

Først og fremmest er det muligt at programmere en bestemt tekst i mobilnødknappen. Det mobile nødhoved er derefter knyttet til en bestemt tekst efter eget valg. Så snart du trykker på knappen, sendes teksten fra det mobile nødhoved til personsøgeren. En LED-indikator aktiveres også, når der trykkes på mobilnødknappen.

Fremragende batteri

For det andet har det mobile nødhoved en lang batterilevetid. I løbet af et år kan du sende omkring ti beskeder om dagen ved hjælp af et fuldt batteri. Batteriet på et mobilt nødhoved skal derfor sjældent oplades. Dette øger pålideligheden af ​​nødhovedet, fordi det mobile nødhoved sjældent har et tomt batteri. I tilfælde af strømafbrydelse behøver du ikke bekymre dig om det mobile nødhoved!

Eget netværk

En anden stor fordel ved det mobile nødhoved med alarmmodtageren er, at det opretter sit eget netværk. Som et resultat bruger du ikke en abonnementstjeneste eller et nationalt netværk. Dette sparer omkostninger, men øger også pålideligheden. Hvis det nationale netværk ikke fungerer, er dette ikke noget problem for dit mobile nødhoved med alarmmodtager.

Mobil nødknap

Endelig er fordelen ved et mobilt nødhoved med en alarmmodtager, at det er let at flytte. Som navnet på knappen siger, er den mobil. Den store fordel ved dette er, at knappen kan tages overalt og bruges. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at det mobile nødhoved forbliver inden for ca. 750 meter fra alarmmodtageren.

Brug for hjælp eller råd?

Er du nysgerrig efter, hvilken personsøger med mobil nødknap der er bedst for din situation? Tøv ikke med at kontakte os.