Motorola T50

De vergunningsvrije Motorola T50 portofoon walkie-talkie is direct klaar voor gebruik en ideaal voor tijdens de wintersport of wandelen.

Dit product is vervangen door de Motorola T62 rood of Motorola T62 blauw.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen

Scannen

Ja, Nee

Vox

Display

Ja

Waterdicht

Vergunning

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen

  • + Display
  • - Geen oplader

Geleverd met

  • 2 x Portofoon
  • 2 x Riemclip
  • 2 x Batterij
  • Handleiding

Beschrijving

Voor recreatief gebruik op de camping of in de natuur zijn de Motorola T50 portofoons ideaal. De portofoons zijn vergunningsvrij waardoor u over een beperkte afstand onderling kan communiceren. De portofoon is ideaal om in contact te blijven met vrienden of familie. Tijdens een fietstocht of wandeltocht kunt u eenvoudig onderling communiceren met de Motorola T50. De Motorola T40 is ook heel leuk voor kinderen, ze kunnen over grote afstand met elkaar communiceren met deze portofoons van Motorola. Omdat de portofoon gebruikt maakt van de vergunningsvrije PMR446 frequenties kunt u deze portofoon in heel Europa gebruiken!

Wilt u liever een waterdichte portofoon? Kies dan voor de Motorola H92 T20. Gaat u outdoor activiteiten doen? Kies dan voor de Motorola T80 Extreme. Die is ook beschikbaar in een pakket met 4 portofoons.

De vergunningsvrije portofoons van Motorola in de T40 t/m T92 serie maken gebruik van vergunningsvrije frequenties. Wilt u portofoons gebruiken voor BHV of beveiligingsdoeleinden, dan adviseren wij u een professionele portofoon van Motorola. De accu’s van deze portofoon zijn soms niet meer leverbaar of kleine onderdelen zijn niet eenvoudig te vervangen. We adviseren voor het professionele werk dan ook de Motorola XT420 of Motorola XT460.

Bent u op zoek naar portofoons voor gebruik in de horeca of in de winkel? Dan kunt u het beste naar de Motorola CLP446 kijken. Deze is volledig geschikt voor gebruik in horeca en retail.

Belangrijkste kenmerken van deze portofoon

  • LCD display
  • Riemclip
  • Bevestigingslus

Belangrijke informatie over het bereik van vergunningsvrije portofoons

Leveranciers van vergunningsvrije portofoons zetten vaak op de doos dat het bereik ongeveer 10 km is. Onze ervaring is dat dit zeker niet klopt. Hou er bij vergunningsvrije portofoons daarom ook rekening mee dat het bereik in stedelijke bebouwing enkele straten is, in open gebied kan oplopen tot 500 meter en bij volledig open veld kan oplopen tot enkele kilometers.

Reviews voor “Motorola T50

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie

Sku5031753006198
Categories, ,
Tags, , , ,
Gewicht103 g
Afmetingen5.5 × 3.0 × 16.5 mm
Scannen

Ja, Nee

Vox

Display

Ja

Waterdicht

Vergunning

Noodknop

Merk

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Geschat bereik

700 meter of 7 verdiepingen

GPS

Nee

Omvalbeveiling-mandown

Oplaadbaar

Ja

Protocol

Analoog

Trillen

Nee

Slimme accu

Nee

Vrij programmeerbare toets

Nee

Wifi

Kleur

Wit

Zendvermogen

0.5 watt

Type accu

Nickel-Metaalhydride

Materiaal

Plastic

Motorola T50

Andere suggesties…