TeloPTT Handheld TE580

Moet besteld worden bij leverancier, bestelling mogelijk

  390,- Excl. BTW

De TeloPTT Handheld TE580 is een 4G portofoon met uitgebreid display. De portofoon maakt via GSM, 3G of 4G (LTE) contact met de server van TeloPTT. Het is ook mogelijk om verbinding op te bouwen via Wi-Fi. De TE580 is waterdicht conform IP67 specificaties en heeft een zeer hoge audiokwaliteit. De TE390 draait op Android 5.1 en heeft een ingebouwde GPS sensor voor locatie-weergave.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de TeloPTT Handheld TE580

IP-klasse

Capaciteit

3600

Explosievrij-atex

GPS

Ja

Kleur

Zwart

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de TeloPTT Handheld TE580

 • + Bereik in heel Europa
 • + Werkt op Android 5.1
 • + Water- en stofdicht
 • - Lagere betrouwbaarheid door gebruik GSM netwerk

Geleverd met

 • Handset
 • Riemclip
 • Li-ion batterij
 • USB kabel
 • Adapter
 • Engelse handleiding

Beschrijving van de TeloPTT Handheld TE580

De TeloPTT Handheld TE580 is een 4G portofoon met uitgebreid display. De portofoon maakt via GSM, 3G of 4G (LTE) contact met de server van TeloPTT. Het is ook mogelijk om verbinding op te bouwen via Wi-Fi. De TE580 is waterdicht conform IP67 specificaties en heeft een zeer hoge audiokwaliteit. De TE390 draait op Android 5.1 en heeft een ingebouwde GPS sensor voor locatie-weergave.

De TeloPTT TE580 en Te590 hebben een display en hebben daarmee de mogelijkheid om foto’s en video te versturen. Via het scherm heeft een een range aan mogelijkheden:

 • Foto en video delen
 • Spraakberichten terug luisteren
 • Andere applicaties gebruiken
 • Combinatie met andere bedrijfs-apps. Denk hierbij aan onze BHV alarmerings-applicatie.

Onze portofoon applicatie op basis van 4G (4GPTT) biedt Europese dekking, continue bereikbaarheid en betrouwbaarheid van communicatie. Deze vorm van portofoon-communicatie werkt op het 3G of 4G netwerk waardoor u in heel Europa (of zelfs de hele wereld) communicatie kunt hebben met uw medegebruikers. Het communicatiesysteem is gebaseerd op IP-technologie en vergunningsvrij.

Direct communiceren met één druk op de knop en binnen één seconde. Direct in verbinding met een groep mensen. Dat is Push-to-Talk. Een eigenschap die hoort bij portofoons en mobilofoons die werken op een radiofrequentie. Tegenwoordig kan Push-to-Talk ook over het 3G/4G netwerk: 4G portofonie (Push to talk Over Cellular genoemd ‘POC’). 4G Portofonie is een clouddienst van C4IT gekoppeld aan het netwerk van uw mobiele provider. Uw spraakbericht wordt razendsnel omgezet in data en binnen Nederland verstuurd via het mobiele 3G- of 4G-netwerk van uw mobiele provider. Realtime informatie uitwisselen draagt niet alleen bij aan bijvoorbeeld bedrijfs productiviteit en efficiëntie, het vergroot ook de veiligheid van werknemers.

Devices
Naast ‘POC-en’ op een smartphone zijn er aparte devices op de markt die alleen de POC functionaliteit hebben op basis van internet. Simpele, robuuste devices, die eruit zien als een portofoon, met een sim-kaart.

Werking
Onze portofoon over GSM oplossing bestaat uit een Android toestel in de vorm van een portofoon. U heeft daardoor de grote voordelen van een aparte PTT schakelaar (spreektoets), waterdichtheid, robuustheid en de mogelijkheid om oortjes aan te sluiten. De traditionele telefoonfuncties vervallen zodat het niet mogelijk is om per ongeluk de applicatie te sluiten. Dit komt de betrouwbaarheid ten goede.

Toepassingen
De portofoon over GSM oplossing is perfect voor beveiliging, verkeersregelaars, landelijke diensten, vervoerders en evenementen. Deze oplossing kan overal gebruikt worden waar u direct in een groep wilt communiceren. De noodknop en GPS functie verhogen de veiligheid aanzienlijk.

Meldkamer
Via de meldkamer dispatching applicaties komt er een groot aantal interessante functie beschikbaar. U kunt de vloot met beschikbare portofoons bekijken en weet direct de locatie. Via de meldkamer applicatie kunt u tijdelijke gesprekgroepen formeren, tekstberichten versturen en geo-waarschuwingen instellen. In het laatste geval krijgt u een bericht als een portofoon een bepaalde locatie verlaat. Wilt u de meldkamer applicatie gebruiken op een Windows computer, kies dan dit product: Jaarlicentie voor het gebruik van TeloPTT applicatie op Android of dispatching

Betrouwbaarheid
De betrouwbaarheid van een portofoon over GSM oplossing is lager dan een traditioneel lokaal portofoon-systeem. Deze oplossing is daarom ook prima geschikt voor semi-missiekritische communicatie. Tijdens calamiteiten bestaat er een mogelijkheid dat het GSM netwerk uit de lucht gaat.

Reviews voor “TeloPTT Handheld TE580

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de TeloPTT Handheld TE580

Sku TE580
Categorie
Tags , ,
Gewicht 205 g
Afmetingen 119 × 61 × 26 mm
IP-klasse

Capaciteit

3600

Explosievrij-atex

GPS

Ja

Kleur

Zwart

Geschat bereik

Wereldwijd

Noodknop

Merk

Protocol

GSM, 3G, 4G, LTE

Vergunning

Waterdicht

Wifi

Type accu

Lithium-Ionide

Connector

M5

TeloPTT Handheld TE580

  390,- Excl. BTW