Motorola TLK150

Moet besteld worden bij leverancier, bestelling mogelijk

De Motorola TLK150 is een GSM (4G) mobilofoon die werkt op een landelijke netwerk. De brede dekking van GSM netwerk combineren we met de voordelen van een mobilofoon. Met de Motorola TLK150 zijn uw medewerkers met elkaar verbonden op elke plaats in de wereld. Via het GSM bereik is is de communicatie zo sterk als het bereik van het netwerk.

AanvragenAanvragen

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beschrijving van de Motorola TLK150

De Motorola TLK150 is de ideale oplossing voor bedrijven die veel onderweg zijn en behoefte hebben aan een mobiel communicatiemiddel met de betrouwbaarheid van een mobilofoon en de kracht van een 4G-netwerk. Deze mobilofoon heeft een robuust ontwerp en is bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor het geschikt is voor gebruik in alle soorten omgevingen.

De TLK150 maakt gebruik van push-to-talk-technologie, waarmee uw medewerkers snel en gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren met slechts één druk op de knop. De audiokwaliteit is helder en duidelijk, zelfs in omgevingen met veel achtergrondgeluid. Daarnaast heeft de TLK150 verschillende functies die de veiligheid van uw medewerkers kunnen vergroten, zoals een noodknop en man down-functie.

De mobilofoon is eenvoudig te bedienen en heeft een lange batterijduur, waardoor uw medewerkers de hele dag kunnen communiceren zonder zich zorgen te maken over het opladen van de batterij. Bovendien heeft de TLK150 een geavanceerde dispatching applicatie, waarmee u uw medewerkers kunt volgen en taken kunt toewijzen.

Met de Motorola TLK150 bent u verzekerd van betrouwbare en veilige communicatie, waar uw medewerkers ook zijn. Of het nu gaat om het transporteren van goederen, het uitvoeren van bouwwerkzaamheden of het bieden van hulp in noodsituaties, de TLK150 biedt de communicatieoplossing die u nodig heeft.

Beknopte eigenschappen van de Motorola TLK150

GPS

Ja

IP-klasse

Encryptie

AES256

Display

Ja

Explosievrij-atex

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Motorola TLK150

  • + Eenvoudig te beheren
  • + Landelijk bereik
  • + Veel accessoires
  • - Maandelijkse kosten

Accessoires voor de Motorola TLK150

Reviews voor “Motorola TLK150

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Motorola TLK150

Sku HK2134A
Categorie
Tags ,
GPS

Ja

IP-klasse

Encryptie

AES256

Display

Ja

Explosievrij-atex

Omvalbeveiling-mandown

Oplaadbaar

Ja

Wifi

Motorola TLK150