Aanbieding!
0%

  Motorola SL1600 VHF

    328,- Excl. BTW   295,20 Excl. BTW

  De Motorola SL1600 is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing.

  Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

  Beknopte eigenschappen

  Bluetooth

  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  Noodknop

  Toon alle eigenschappen

  Voor- en nadelen

  • + Dun
  • + LED display
  • + Noodknop
  • - Beperkte batterij
  • - 3 watt zendvermogen

  Geleverd met

  • 1 x Motorola SL1600
  • 1 x Instructieboekje
  • 1 x Antenne
  • 1 x Riemclip
  • 1 x Accu
  • 1 x Batterijklepje

  Beschrijving

  De Motorola SL1600 is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL1600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing. Het LED display geeft weer op welk kanaal de portofoon staat. In het display kunt u ook lezen wie er spreekt. Met de informatietoets aan de bovenkant is het mogelijk om het batterijniveau op te vragen.

  Belangrijkste functies

  • 256 kanalen
  • LED display
  • 3 watt zendvermogen
  • Handzaam

  Digitale communicatie

  De Motorola SL1600 maakt gebruikt van het MotoTRBO protocol voor digitale communicatie. U bent daardoor verzekerd van een optimaal bereik met alle voordelen van digitale communicatie. Het bereik is ca. 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie maakt het ook mogelijk om de noodknop te programmeren, individueel op te roepen of statusberichten te versturen.

  Handzaam

  De Motorola SL1600 is zeer handzaam en kan makkelijk in broekzak of borstzakje gedragen worden. Speciaal voor dagelijks gebruik hebben wij standaard drie clips beschikbaar. De eerste clip zit rechtstreeks op de behuizing, de tweede clip zit om de portofoon heen en de derde clip is een soort handgreep. U kunt de clips bekijken bij de accessoires. Tijdens uw bestelling kunt u doorgeven welke clip u wenst.

  Spatwaterdicht

  De portofoon kan prima gebruikt worden in een omgeving waar hij soms blootgesteld wordt aan water of stof. De portofoon is waterdicht conform IP54, dit betekend dat hij spatwater kan verdragen.

  IP Site connect

  De Motorola SL1600 kan met licentie uitgebreid worden voor een IP site connect systeem. Met IP site connect kunt u verschillende bedrijfslocaties of campussen aan elkaar koppelen. De digitale repeaters zijn via een IP verbinding gekoppeld. Praat u op een locatie in Amsterdam door de portofoon, dan is dit ook direct te horen in Rotterdam. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

  Accessoires

  De Motorola SL1600 heeft standaard drie verschillende oortjes. Deze oortjes worden met name gebruikt tijdens calamiteiten, beveiligingswerkzaamheden of op evenementen. De verschillende oortjes zorgen ervoor dat u in elke omgeving kunt communiceren.

  Accessoires

  Reviews voor “Motorola SL1600 VHF

  Wees de eerste reviewer

  Zal niet getoond worden.

  Gemiddelde gebruikersbeoordeling

  5 Sterren
  0
  4 Sterren
  0
  3 Sterren
  0
  2 Sterren
  0
  1 Ster
  0

  Extra informatie

  SkuSL1600-VHF
  Categories, , , , , , , , ,
  Tags,
  Bluetooth

  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  Noodknop

  Omvalbeveiling-mandown

  Vergunning

  Vox

  Waterdicht

  Wifi

  Merk

  Display

  Ja

  Geschat bereik

  1500 meter of 15 verdiepingen

  GPS

  Nee

  Scannen

  Ja

  Type accu

  Lithium-Ionide

  Kleur

  Zwart

  Zendvermogen

  2 watt, 3 watt

  Motorola SL1600 VHF

    328,- Excl. BTW   295,20 Excl. BTW