Aanbieding!

Motorola SL2600 UHF

Ruim op voorraad

  578,- Excl. BTW   520,20 Excl. BTW

Dit product wordt goedkoper als u er meer afneemt

De Motorola SL2600 is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL2600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Motorola SL2600 UHF

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

Noodknop

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Motorola SL2600 UHF

 • + Dun
 • + LED display
 • + Noodknop
 • - Beperkte batterij
 • - 3 watt zendvermogen

Geleverd met

 • 1 x Motorola SL2600
 • 1 x Instructieboekje
 • 1 x Antenne
 • 1 x Riemclip
 • 1 x Accu
 • 1 x Batterijklepje

Beschrijving van de Motorola SL2600 UHF

De Motorola SL2600 is het meest dunne en handzame model van Motorola. Deze Motorola portofoon is specifiek gemaakt voor gebruik bij BHV, hospitality, retail en beveiliging. De Motorola SL2600 ondersteund analoge en digitale communicatie en heeft een ingebouwd LED display achter de behuizing. Het LED display geeft weer op welk kanaal de portofoon staat. In het display kunt u ook lezen wie er spreekt. Met de toetsen aan voorkant kunt u door het menu navigeren. Met de informatietoets aan de bovenkant is het mogelijk om het batterijniveau op te vragen.

Belangrijkste functies

 • 256 kanalen
 • LED display
 • 3 watt zendvermogen
 • Handzaam

Digitale communicatie

De Motorola SL2600 maakt gebruikt van het MotoTRBO protocol voor digitale communicatie. U bent daardoor verzekerd van een optimaal bereik met alle voordelen van digitale communicatie. Het bereik is ca. 20% verder dan analoge communicatie. Digitale communicatie maakt het ook mogelijk om de noodknop te programmeren, individueel op te roepen of statusberichten te versturen.

Handzaam

De Motorola SL2600 is zeer handzaam en kan makkelijk in broekzak of borstzakje gedragen worden. Speciaal voor dagelijks gebruik hebben wij standaard drie clips beschikbaar. De eerste clip zit rechtstreeks op de behuizing, de tweede clip zit om de portofoon heen en de derde clip is een soort handgreep. U kunt de clips bekijken bij de accessoires. Tijdens uw bestelling kunt u doorgeven welke clip u wenst.

Spatwaterdicht

De portofoon kan prima gebruikt worden in een omgeving waar hij soms blootgesteld wordt aan water of stof. De portofoon is waterdicht conform IP54, dit betekend dat hij spatwater kan verdragen.

IP Site connect

De Motorola SL2600 kan met licentie uitgebreid worden voor een IP site connect systeem. Met IP site connect kunt u verschillende bedrijfslocaties of campussen aan elkaar koppelen. De digitale repeaters zijn via een IP verbinding gekoppeld. Praat u op een locatie in Amsterdam door de portofoon, dan is dit ook direct te horen in Rotterdam. Bent u geïnteresseerd in een demonstratie? Neem dan contact met ons op.

Accessoires

De Motorola SL1600 heeft standaard drie verschillende oortjes. Deze oortjes worden met name gebruikt tijdens calamiteiten, beveiligingswerkzaamheden of op evenementen. De verschillende oortjes zorgen ervoor dat u in elke omgeving kunt communiceren.

Accessoires voor de Motorola SL2600 UHF

Reviews voor “Motorola SL2600 UHF

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Motorola SL2600 UHF

Sku SL2600-UHF
Categories , , , , , , , , , , ,
Tags ,
Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

IP-klasse

Noodknop

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Vox

Waterdicht

Wifi

Merk

Display

Ja

Geschat bereik

1500 meter of 15 verdiepingen

GPS

Nee

Scannen

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Kleur

Zwart

Zendvermogen

2 watt, 3 watt

Motorola SL2600 UHF

  578,- Excl. BTW   520,20 Excl. BTW