Aanbieding!

Motorola DP1400 UHF analoog

- 1 review

  215,- Excl. BTW   193,50 Excl. BTW

De Motorola DP1400 is een instapmodel van Motorola. De portofoon is beschikbaar in analoge en analoge/digitale variant. Hij heeft dezelfde accessoires als de Motorola CP040 en is geschikt voor BHV, industrie en bouw.

De portofoon heeft twee vrij instelbare toetsen die het mogelijk maken om een noodknop te programmeren, een batterij indicator te programmeren of een priv̩ gesprek te starten.

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen

Noodknop

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Omvalbeveiling-mandown

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen

 • + Zelfde aansluiting en accessoires als CP040
 • - Groot

Geleverd met

 • Portofoon
 • Accu
 • Antenne

Beschrijving

De Motorola DP1400 is een instapmodel van Motorola. De Motorola DP1400 vervangt de populaire Motorola CP040 en heeft dezelfde lader, batterij, antenne, riemclip en audio aansluitingen.

De Motorola DP1400 VHF analoog heeft alleen de mogelijkheid om analoog te communiceren. Het is mogelijk om een digitale licentie aan te schaffen waardoor u ook digitaal kunt communiceren. De langzame overstap is met name prettig als u nog bestaande analoge portofoons heeft. U kunt dan langzaam faseren.

De belangrijkste kenmerken van deze portofoon zijn:

 • 16 kanalen
 • Twee vrij instelbare toetsen
 • Analoge communicatie
 • Update naar digitaal mogelijk

De DP1400 is spatwaterdicht en daarmee ideaal voor bedrijfshulpverlening, bouw en industrie. De twee vrij instelbare toetsen maken het mogelijk om een grote range van mogelijkheden te programmeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de naam van het kanaal uit te spreken, de noodknop te activeren of het batterij niveau op te vragen.

Digitale communicatie

In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv̩ gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

Accessoires

De Motorola DP1400 kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Bescherming

Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil.

Proefplaatsing

Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Accessoires

1 review voor “Motorola DP1400 UHF analoog

 • Gerard

  Prima portofoon. Wij huren deze bij Firecom. Werken echt goed en handig in gebruik

Een beoordeling toevoegen

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5.00 / 5

5 Sterren
1
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie

SkuDP1400-UHF-ANAL
Categories, , , , , , ,
Tags,
Noodknop

Bluetooth

Explosievrij-atex

Frequentie

Omvalbeveiling-mandown

Vergunning

Waterdicht

IP-klasse

Wifi

Display

Nee

Merk

Protocol

DMR

Scannen

Ja

Slimme accu

Ja

Type accu

Lithium-Ionide

Vox

Vrij programmeerbare toets

Ja

Kleur

Zwart

Zendvermogen

4 watt, 5 watt

Motorola DP1400 UHF analoog

  215,- Excl. BTW   193,50 Excl. BTW