Onze keuze

Kenwood TK-3601D

De nieuwe Kenwood TK-3601D is een kleine (gewicht: 160 gram) analoge en digitale portofoon van Kenwood. Na ontvangst is de Kenwood TK-3601D direct klaar voor gebruik. Via de draaischakelaar kunt u de portofoon activeren en via de kanaalkeuze schakelaar is het mogelijk om één van de kanalen te kiezen.

Benieuwd naar de verschillen en overeenkomsten tussen de TK-3401D, TK-3501, PKT-23E en TK-3601D? Lees dan ons artikel in de keuzehulp door op deze link te drukken. 

 

E-mail wanneer op voorraad!

Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

Beknopte eigenschappen van de Kenwood TK-3601D

Bluetooth

Display

Ja

Explosievrij-atex

Frequentie

Geschat bereik

700 meter of 7 verdiepingen

Toon alle eigenschappen

Voor- en nadelen van de Kenwood TK-3601D

  • + Analoog
  • + Digitaal
  • + Licht van gewicht

Geleverd met

  • Portofoon
  • Clip
  • Lader
  • Laadbakje
  • Accu

Recommended combination from the

Beschrijving van de Kenwood TK-3601D

De nieuwe Kenwood TK-3601D is een zeer gebruiksvriendelijke en lichte (160 gram) portofoon. Op de portofoon is zowel digitale als analoge communicatie mogelijk. Digitale communicatie is kraakhelder en verhoogt de geluidskwaliteit naar een groter bereik. Daarentegen verliest Analoge communicatie heel langzaam geluidskwaliteit bij een langere afstand. Dankzij de mogelijkheid om zowel analoog als digitaal te communiceren is de TK-3601 goed te combineren met een bestaande analoge vloot en is deze door de digitale communicatie voorbereid op de digitale toekomst. Ook is er een VOX-functie ingebouwd waardoor u de PTT-knop niet hoeft in te drukken om te kunnen communiceren met de Kenwood TK-3601D portofoon.

Na ontvangst is de Kenwood TK-3601D direct klaar voor gebruik. Via de draaischakelaar kunt u de portofoon activeren en via de kanaalkeuze schakelaar is het mogelijk om é鎎n van de kanalen te kiezen.

Digitale communicatie
Bij gebruik van digitale kanalen in de portofoon heeft de TK-3601 ongeveer 20% meer bereik met uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden beter weg. De digitale kanalen werken standaard met de kanalen van de Kenwood TK-3401d

Accessoires TK-3601D
De Kenwood TK-3601 wordt standaard geleverd met een enkelvoudige lader. Voor deze enkelvoudige lader is een multilader adapter beschikbaar. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Ook hebben we optioneel vele verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Daarnaast hebben we voor gebruik aan de riem een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’.  Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

Bescherming
Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil tijdens het gebruik. Ook is er een luxe draagkoffer beschikbaar om de portofoons compleet te vervoeren en bewaren tijdens evenementen bijvoorbeeld.

Proefplaatsing
Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

Accessoires voor de Kenwood TK-3601D

Reviews voor “Kenwood TK-3601D

Wees de eerste reviewer

Zal niet getoond worden.

Gemiddelde gebruikersbeoordeling

5 Sterren
0
4 Sterren
0
3 Sterren
0
2 Sterren
0
1 Ster
0

Extra informatie van de Kenwood TK-3601D

Sku 0019048223647
Categories , , , , , , , , ,
Tags ,
Gewicht 160 g
Bluetooth

Display

Ja

Explosievrij-atex

Frequentie

Geschat bereik

700 meter of 7 verdiepingen

IP-klasse

Merk

Scannen

Ja

Vox

Vergunning

Waterdicht

Zendvermogen

0.5 watt

Kenwood TK-3601D

Andere suggesties…