Shop Alleenwerksystemen Mandown portofoons Motorola DP4401 EX Atex UHF
Aanbieding!
0%

  Motorola DP4401 EX Atex UHF

    10.979,- Excl. BTW   987,30 Excl. BTW

  De Motorola DP4401 EX Atex UHF is een portofoon die gebruikt kan worden in een omgeving met explosiegevaar door damp of gas. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratorium.

  Download Productsheet Grote aantallen kopen? Vraag direct een offerte aan!

  Beknopte eigenschappen

  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  GPS

  Ja

  Noodknop

  Toon alle eigenschappen

  Voor- en nadelen

  • + Batterijduur
  • + ATEX EX Explosieveilig
  • - Geen display

  Geleverd met

  • Batterij
  • Riemclip
  • Antenne

  Geadviseerde combinatie

  Beschrijving

  De Motorola DP4401 EX Atex UHF is een portofoon die gebruikt kan worden in een omgeving met explosiegevaar door damp of gas. Hierbij kunt u denken aan raffinaderijen, boorplatformen of laboratorium. De portofoon heeft dezelfde specificaties als een Motorola DP4401e. Hij is daarom voorzien van bluetooth en GPS.

  De Motorola DP4401 EX Atex komt het best tot zijn recht in omgevingen waar de portofoon tegen een stootje moet kunnen en altijd moet blijven werken. Deze portofoon heeft vrijwel alle opties die Motorola beschikbaar heeft binnen de professionele portofoons. Deze portofoon onderscheidt zich in atex, batterijduur en audiokwaliteit. Het nadeel van deze portofoon is het beperkte zendvermogen, dit is noodzakelijk om hem in ATEX omgevingen te kunnen gebruiken. U zult hierdoor sneller een Motorola SLR5500 versterker nodig hebben.

  Belangrijkste kenmerken:

  • Uitstekende audio kwaliteit
  • Lange batterijduur
  • Omval-beveiliging en noodknop
  • Vrij instelbare toetsen

  Batterijduur van de Motorola DP4401 EX Atex

  Omdat de Motorola DP4401 EX Atex gebruikt wordt in industriële omgevingen met lange diensten is het belangrijk dat de accu lang blijft werken. Het aantal uren dat de portofoon blijft werken is sterk afhankelijk van de batterij. Met de standaard batterij kunt u 16 uur communiceren in digitale modus en 12 uur in analoge modus. Er zijn accu’s beschikbaar die het gebruik verhogen naar 24 uur. Informeer bij ons naar de mogelijkheden of bekijk de bijgaande PDF van Motorola.

  Uitbreiding van bereik met de Motorola SLR5500

  De Motorola SLR5500 UHF vergroot het bereik van uw portofoon-netwerk. Alle portofoons in het veld communiceren via de versterker. In theorie zal het bereik dus verdubbeld zijn. Er moet altijd een goede locatie gezocht worden voor de versterker.

  De versterker kan zowel analoge als digitale kanalen versterken. In digitale modus is het mogelijk om twee verschillende gespreksgroepen te gebruiken op hetzelfde moment.

  Digitale communicatie

  In het geval dat er digitale kanalen in de portofoon geprogrammeerd worden heeft een ongeveer 20% meer bereik en uitmuntende geluidskwaliteit. Digitale communicatie filtert achtergrondgeluiden weg en maakt het mogelijk om priv̩ gesprekken te voeren, statusberichten te versturen of andere bijzonder functies te gebruiken.

  Accessoires

  De Motorola DP4401 EX Atex kan opgeladen worden in een multilader voor zes portofoons. De portofoons staan dan netjes bij elkaar en kunnen direct gebruikt worden bij een calamiteit. Optioneel hebben we verschillende oortjes beschikbaar. U kunt hierbij denken aan een eenvoudige walkman oortje tot een recherche oortje. Voor gebruik aan de riem hebben we een luidspreker microfoon beschikbaar. De luidspreker microfoon zorgt ervoor dat u kunt communiceren ‘vanaf de schouder’. Speciaal voor gebruik in een omgeving met zeer veel geluid hebben we oordoppen beschikbaar met een reductie tot 28 DB. Dit verzorgt heldere, snelle en betrouwbare communicatie in alle omstandigheden.

  Bescherming

  Voor een optimale bescherming hebben we lederen draagtassen beschikbaar. De lederen draagtassen beschermen de portofoon tegen vallen, stoten en vuil. Hou er rekening mee dat de draagtas ook ATEX moet zijn.

  Proefplaatsing

  Wilt u deze portofoons eens testen in uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een kosteloze proefplaatsing.

  Video van het product

   

  Accessoires

  Reviews voor “Motorola DP4401 EX Atex UHF

  Wees de eerste reviewer

  Zal niet getoond worden.

  Gemiddelde gebruikersbeoordeling

  5 Sterren
  0
  4 Sterren
  0
  3 Sterren
  0
  2 Sterren
  0
  1 Ster
  0

  Extra informatie

  SkuDP4401EX-UHF
  Categories, , , , , , , , , , ,
  Tags,
  Gewicht.315 g
  Afmetingen130 × 55 × 36 mm
  Explosievrij-atex

  Frequentie

  IP-klasse

  GPS

  Ja

  Noodknop

  Omvalbeveiling-mandown

  Vergunning

  Vox

  Waterdicht

  Wifi

  Display

  Nee

  Merk

  Protocol

  DMR

  Scannen

  Ja

  Slimme accu

  Ja

  Type accu

  Lithium-Ionide

  Vrij programmeerbare toets

  Ja

  Kleur

  Blauw

  Zendvermogen

  1 watt

  Motorola DP4401 EX Atex UHF

    10.979,- Excl. BTW   987,30 Excl. BTW