Blog Firecom Portofoons binnen de zorg

Portofoons binnen de zorg

698 /
Maatwerk Online

Deel

Dat portofoons in diverse sectoren ingezet kunnen worden, is voor veel mensen bekend. Een sector waar er veel gebruik wordt gemaakt van portofoons, is de zorg. Denk bijvoorbeeld aan een ziekenhuis, hier komen dagelijks veel patiënten en bezoekers binnen. De veiligheid van deze patiënten en bezoekers moet gewaarborgd kunnen worden, evenals die van de medwerkers. Daarnaast vinden medewerkers het prettig als ze snel en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Een goede communicatieoplossing is daarom belangrijk. Portfoons binnen de zorg ondersteunen hierbij. Benieuwd wat de voordelen zijn van portofoons in de zorg? Lees het in deze blog!

Diverse afdelingen snel met elkaar laten communiceren

In een ziekenhuis werken natuurlijk niet alleen artsen en verplegers. Facilitaire medewerkers en beveiligers vervullen ook een belangrijke rol om de kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen. Het is daarom handig als deze verschillende medewerkers snel en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren. Evenals de communicatie tussen verschillende afdelingen. Er kan hierdoor bijvoorbeeld bij calimiteiten snel worden ingegrepen doordat er makkelijk gecommuniceerd kan worden.

Een communicatieoplossing op maat

In ieder ziekenhuis of zorginstelling zijn er andere behoeften wat betreft communicatieoplossingen. Firecom biedt oplossingen op maat, zodat erop de juiste manier gecommuniceerd kan worden wanneer dit nodig is. Zo bieden we u ook een proefplaatsing van portofoons aan, zodat u eerst kunt testen voordat u deze daadwerkelijk aanschaft. Hierdoor kunt zelf ervaren of portofoons voldoende bereik hebben en of deze aan uw behoefte voldoen. Daarnaast bieden wij u advies over de verschillende mogelijkheden die er zijn voor uw specifieke situatie.

Noodknoppen

Speciaal voor de zorg hebben we kleine noodknoppen die collega’s of beveiliging kunnen alarmeren op basis van uw locatie, tijdens en veel andere factoren. De noodknoppen zijn klein en discreet. Met de locatiebepaling en het kleine formaat hebben we een uniek product. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag meer informatie aan!

Wilt u aan de slag met portofoons binnen de zorg? Dan biedt Firecom u dé oplossing. Vraag daarom eens vrijblijvend meer informatie aan. We kunnen ons goed voorstellen dat u niet direct de juiste kennis in huis heeft over de mogelijkheden van portofoons. Daarom staan wij u graag te woord om u allerlei handige informatie te geven. Wilt u liever direct weten waar u aan toe bent? Dan kunt u ook eenvoudig via onze webshop een offerte aanvragen.

Laat een reactie achter