Portofoon kopen - De #1 in portofoons
Klantenservice

Maandag t/m vrijdag beschikbaar van 8-18 uur.

Portofoon kopen - De #1 in portofoons

Portofoon kopen? Bekijk onze scherp geprijsde portofoons!

Wilt u professionele portofoons kopen? Firecom zorgt graag voor de ondersteuning hierin. We hebben in ons ruime assortiment portofoons voor diverse branches. Daarnaast bieden we u ook allerlei producten aan om het communicatiemiddel effectief in te kunnen zetten. Wilt u meer weten over de verschillende portofoons die we hebben en hoe u deze kunt inzetten? Op deze pagina geven we u alle informatie over de producten.

Wilt u liever direct bekijken welke portofoons we aanbieden? Bekijk dan ons assortiment hier en bestel direct in de webshop:

Het verschil tussen analoge en digitale portofoons

Een goede portofoon kopen? Professionele portofoons van Motorola, Kenwood of Hytera met vergunning worden veel gebruikt in de beveiliging, industrie en bij hulpdiensten. Binnen de professionele portofoons zijn er twee verschillende typen: analoog en digitaal. Analoge portofoons zijn voor een voordelige prijs beschikbaar in onze webshop en halen een bereik van ca. 5 a 10 km in open veld. Wilt u portofoons met een betere spraakkwaliteit? Dan zijn digitale portofoons de juiste keuze. Digitale portofoons hebben circa 25% meer bereik met hetzelfde vermogen en de spraakkwaliteit blijft continu van hoog niveau. Wilt u een professionele portofoon van Motorola, Kenwoord of Hytera kopen? Neem direct contact met ons op!

Maak gebruik van professionele portofoons met vergunning

Portofoons voor particulier en recreatief gebruik werken in de PMR band (446 MHz), voor deze band is geen licentie nodig. Deze portofoons hebben een zendvermogen tot wel 0,5 watt. In de praktijk is dit vaak een bereik van 1 kilometer in gunstige omstandigheden. Als het bereik van de vergunningsvrije portofoon niet voldoende voor u is, kunt u gebruik maken van professionele portofoons met een vergunning van het Agentschap Telecom.

Professionele portofoons voor de beveiliging, industrie en hulpdiensten

Digitale portofoons bieden de gebruiker mogelijkheden om spraakberichten en GPS-locatie met elkaar uit te wisselen. Daarnaast kunnen meldingen vanuit de brandmeldcentrale via ESPA 4.4.4. weergegeven worden. Sinds de laatste jaren worden er steeds meer digitale portofoons verkocht in plaats van analoge. De analoge portofoon zal langzaam uitgefaseerd worden. We adviseren u daarom om direct voor digitale portofoons te kiezen. Uiteraard kunnen wij u hierin voorzien van een gedegen advies.

Verbind verschillende repeaters met elkaar

Bij zowel analoge als digitale portofoons met vergunning is het mogelijk om repeaters (versterkers) te gebruiken. Een repeater versterkt het bereik vanaf het punt waar de repeater geplaatst is. Bij analoge portofoons raden wij u aan om maximaal één repeater gebruiken. Met digitale portofonie van Motorola of Kenwood is het mogelijk om meerdere repeaters te gebruiken. Op basis van IP kunt u verschillende repeaters met elkaar verbinden. Dit is ook mogelijk op grote afstand waardoor verschillende vestigingen met elkaar verbonden kunnen worden. Motorola MotoTRBO artikelen en Kenwood Nexedge artikelen ondersteunen digitale portofoon niet. We bekijken dan ook graag met u welke producten het beste bij uw situatie passen.

De voordelen van bestellen bij Firecom

Bij Firecom zijn we gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud van portofoons. Daarnaast verzorgen we ook alle communicatienetwerken, alleenwerksystemen, alarmontvangers en oproepsystemen. Deze zijn in te zetten voor verschillende branches zoals BHV, industrie beveiliging, zorg en onderwijs. Bent u naast portofoons ook op zoek naar oproepsystemen? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Firecom. Zo bieden wij u oproepsystemen welke binnen enkele seconden grote groepen mensen kunnen alarmeren. Uiteraard met 100% betrouwbaarheid en zonder vertraging.

Accessoires en losse onderdelen

Naast complete portofoons hebben wij ook allerlei losse onderdelen en accessoires in ons assortiment. Hierbij kunt u denken aan accu’s, audiosets en programmeersets. Weet u zelf niet welke onderdelen u nodig heeft voor uw portofoons? Dan adviseren wij u hier graag in.

Portofoons kopen? Laat u adviseren

Bent u op zoek naar portofoons welke inzetbaar zijn in verschillende branches? Dan helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze. We werken met gerenommeerde merken zoals Hyetera, Motorola en Kenwood. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die er zijn? U kunt ook portofoons huren bij ons. Neem dan eens contact met ons op! Dit kunt u zowel telefonisch als per mail doen. Onze specialisten helpen u graag om de juiste keuze te maken.