Motorola Wave on Cloud of WAVE PTX

Motorola WAVE PTX OnCloud

In een mobiele wereld hebben teams onmiddellijke communicatie nodig die verder gaat dan het werkterrein, de lobby of het kantoor. Tegelijkertijd gebruiken steeds meer werknemers smartphones en andere mobiele apparaten voor belangrijk dagelijks werk. Motorola WAVE is een online platform voor draadloze en snelle communicatie in alle uithoeken van de wereld. In tegenstelling tot traditionele portofonie zijn deze portofoons, applicaties en meldkamertoepassingen verbonden via het internet. Het gebruik van internet voor onderlinge communicatie heeft als voordeel dat het bereik zo sterk is als het bestaande netwerk. Er is geen centrale infrastructuur nodig. WAVE ™ OnCloud is een Push-to-Talk (PTT) -service die telefoons, computers en radio’s met elkaar verbindt – terwijl u het maximale uit uw bestaande bronnen, systemen en investeringen haalt. Omdat het in de cloud leeft, is WAVE OnCloud inherent kosteneffectief. De service is eenvoudig te gebruiken en er zijn geen servers om te kopen, installeren of onderhouden.

Voor het gebruik van deze dienst betaald u een maandelijkse prijs. Het installeren van de mobiele app is gratis, maar de aanschaf van de internet portofoon vereist een eenmalige investering.

Als service op basis van een abonnement kunt u eenvoudig en zonder kapitaaluitgaven opstarten of afsluiten. Provisioning is snel en gemakkelijk, waardoor het eenvoudig is om gebruikers toe te voegen of te verwijderen als uw bedrijf moet veranderen. WAVE OnCloud is een geweldige keuze voor organisaties van elke omvang.

Wave Dispatch

Login vanaf elke PC en krijg toegang tot alle communicatiemiddelen die ervoor zorgen dat u een effectieve operatie kunt coördineren. De meldkamer applicatie kan gebruikt worden vanaf elke PC en maakt u flexibel in uw handelen.

Download datasheetOfferte ontvangen

Motorola TLK-100i

De Motorola TLK100 is een GSM (4G) portofoon die werkt op een landelijke netwerk. De brede dekking van GSM netwerk combineren we met de voordelen van een portofoon. Met de Motorola TLK100 zijn uw medewerkers met elkaar verbonden op elke plaats in de wereld. Via het GSM bereik is is de communicatie zo sterk als het bereik van het netwerk. De Motorola TLK100 houdt uw medewerkers verbonden doormiddel van heldere en duidelijke audiokwaliteit. Via de dispatching applicatie De portofoon onderscheidt zich door de efficiënte eenknopsbediening en lange batterijduur. De kwaliteit van deze Motorola portofoons is beter dan vergelijkbare producten. Dit ziet u terug in de water- en stofbestendigheid.

Belangrijkste eigenschappen

 • 4G portofoon
 • IP54 bescherming tegen water en stof
 • Maandelijkse kosten
 • Locatietracking
 • Groepsgesprek
 • Individueel gesprek
Bekijk in onze webshop

1. Kies uw device

2. Start abonnement

3. Communiceer

Roadmap 2020

 • Mobilofoon voor Wave
 • Meer devices
 • Locatiegebonden groepsgesprek

Roadmap 2021

 • ATEX device
 • Vehicle mount device
 • Hardware PTT knop

Veelgestelde vragen over WAVE

Breedband-push-to-talk is een manier om onmiddellijke communicatie te bieden met behulp van draadloze breedbandverbindingen zoals 3G, 4G en Wi-Fi, waarbij de gebruiker met een druk op de knop schakelt tussen zend- en ontvangstmodus.

Compatibel met de meeste Android- en iOS-apparaten, verandert de mobiele WAVE-app uw bestaande telefoons en tablets in een PTT-handset die uw teams direct met één druk op de knop kan verbinden. De mobiele WAVE-app, die kan worden gedownload van de Apple- en Google-appstores, stelt gebruikers in staat om meerdere soorten media te delen, evenals locatie- en kaartmogelijkheden.

De WAVE Radio Gateway vergroot het bereik van uw communicatiesysteem door MOTOTRBO DMR-systemen en WAVE breedband PTT-netwerken te verbinden. WAVE Radio Gateway is niet beschikbaar bij de eerste WAVE-lancering.

De TLK 100 is een stijlvol, robuust apparaat dat breedband-PTT biedt via 3G / 4G en Wi-Fi-netwerken met behulp van WAVE. Ontworpen voor WAVE, combineert de WAVE-radio de PTT-ervaring van een radio met de dekking van Europese draadloze mobiele telefoonnetwerken (kosten voor datadiensten inbegrepen in het abonnement).

Compatibel met de meeste Android- en iOS-apparaten, verandert de mobiele WAVE-app uw bestaande telefoons en tablets in een PTT-handset die uw teams direct met één druk op de knop kan verbinden. De mobiele WAVE-app, die kan worden gedownload van de Apple- en Google-appstores, stelt gebruikers in staat om meerdere soorten media te delen, evenals locatie- en kaartmogelijkheden.

Neem contact met ons op

Bezoekadres
Randweg 10,
2941CG Lekkerkerk

085-4011980
info@firecom.nl

BTW : NL859285224B01
KvK : 72915846
Bankrekening : NL46 RABO 0117 8619 87

Ik wil koffie drinken met iemand van Firecom