Kennisbank Portofoons De Motorola R7 in verschillende modellen

De Motorola R7 in verschillende modellen

1K
Sales

Deel

De langverwachte Motorola R7 is er. Met zijn verbeterde functies en veelzijdigheid is de nieuwe generatie portofoons ontworpen om communicatie van het volgende niveau te leveren. Om gebruikers te voorzien van kristalhelder geluid in elke omgeving. Alles is ondergebracht in een duurzaam, compact en stijlvol ontwerp, voor een betrouwbare en effectieve communicatie-oplossing.

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van de Motorola R7 en wat maakt hem tot de portofoon van de toekomst voor zakelijke communicatie? Bekijk de vele geavanceerde functies die de R7 de moderne gebruiker te bieden heeft:

• Ontwerp
    Het veerkrachtige ontwerp van de Motorola R7 behoudt de professionele uitstraling van een portofoon, in een formaat dat gemakkelijk te bedienen is. De Li-Ion-batterij houdt de radio licht van gewicht en biedt gebruikers een batterijduur tot 28 uur.
  • Corrosiebestendig
    Waar oudere modellen een stofkap nodig hebben, is dit niet nodig voor de R7 omdat deze corrosie bestendig is. De radio is bestand tegen gebruik in ruwe omgevingen zonder dat verdere bescherming nodig is. Het materiaal van het apparaat is ook bestand tegen eventuele schade die ontsmettingsmiddelen in de loop van de tijd kunnen veroorzaken.
  • Voldoet aan militaire normen
    De IP68/IP66-classificatie van de R7 betekent ook dat het apparaat tot 2 uur lang bestand is tegen onderdompeling in water op 2 meter diepte.

Belangrijkste kenmerken

Er zijn veel nieuwe functies die de R7 te bieden heeft, waaruit ongetwijfeld blijkt dat hij is ontworpen voor zakelijke professionals, die een toekomstbestendige communicatie-oplossing vereisen;

• Gevoeligheid ontvanger
    Superieure ontvangergevoeligheid stelt gebruikers in staat om aan de rand van hun dekking te zenden, andere radio’s zouden hier moeite mee hebben. Dankzij de ingebouwde Wi-Fi 5 en Bluetooth 5.2-connectiviteit, wordt de bandbreedte van de apparaten vergroot zonder de levensduur van de batterij te verkorten.
  • Geavanceerde ruisonderdrukking
    De R7 heeft zowel voor- als achtermicrofoons voor verbeterde ruisonderdrukking van het volgende niveau. Dit betekent dat een gebruiker niet naar een rustigere locatie hoeft te verhuizen om te spreken of om correspondentie van andere gebruikers te ontvangen.
  • Automatische luidspreker
    De R7 houdt eventuele achtergrondgeluiden in de buurt in de gaten en past automatisch het luidsprekervolume aan. Dit, samen met de naar voren gerichte luidspreker van het apparaat, zorgt ervoor dat alle berichten duidelijk worden ontvangen.

Aanvullende geavanceerde functies van de Motorola R7, R7a en R7 premium

De R7-serie is compatibel met elk type MOTOTRBO-systeem. De oplossing kan dus op elke schaal worden geleverd, van een kleine single-site tot een volledig netwerk dat dekking biedt in het hele land.
Gebruikers kunnen hun vloot ook aanpassen aan hun behoeften met een verscheidenheid aan beschikbare accessoires.

De nieuwe serie van Motorola zal ook de mogelijke uitvaltijd van de radio’s verminderen. Met draadloze programmering en updates die beschikbaar zijn via Wi-Fi, hoeven de apparaten niet uit het veld te worden gehaald voor programmeerbaar onderhoud. Het enige wat gebruikers hoeven te doen is een eenmalige activering via Wi-Fi zodra de radio’s zijn aangekomen. Geweldig om ervoor te zorgen dat de radio’s over de nieuwste software beschikken.

Vergeleken met de huidige vlaggenschipradio van Motorola, de DP4000e-serie, heeft de R7 zoveel meer te bieden aan zakelijke professionals om de toekomst van radiocommunicatie te bieden.

Verschillende modellen

De Motorola R7 is beschikbaar in verschillende modellen, hierbij het complete overzicht waarbij de TIA gecertificeerde modellen missen:

In het kort kunt u stellen dat in de eerste 2 modellen (R7a) alleen basisfunctionaliteiten beschikbaar zijn. Bij het model R7 zitten deze in het toestel maar zijn ze beschikbaar via licentie. Het model R7 premium is compleet klaar met alle juiste licenties.

Vraag onze specialisten of specifiek uw functie in het model actief is.

Opvolger voor de DP4400, DP4600 en DP4800

De belangrijke verschillende tussen de Motorola R7 en de DP4000 zijn:

• Batterijduur van 19 tot 28 uur
  • IP66 voor volledige waterdichtheid
  • Ondersteuning van Gallileo
  • Wideband speaker en microfoon

De Motorola R7-serie is verkrijgbaar bij Firecom B.V. Ons deskundige team staat klaar om meer informatie over de apparaten te geven en klanten te adviseren. Als je meer wilt weten over de Motorola R7, neem dan contact op met het team op 085-4011980